реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОЛОГІЯ

Хліб і пошту доставляють човнами

Весна вступила у свої права на всіх річках області.
На р. Снов біля м. Щорс вода на заплаві. На р. Десні та р. Сейм льодохід та пов’язані з цим коливання рівнів води.

Сосницький район:
У зв’язку з підйомом рівня води в р. Десна з 2 квітня припинене пряме сполучення з райцентром 4 населених пунктів Пекарівської сільської ради (с. Пекарів, с. Кнути, с. Костирів, с. Синютин). Транспортне сполучення з райцентром даних населених пунктів здійснюється через смт Короп. Поромне сполучення не працює, населення через р. Десна переправляється за допомогою човна.

Доставка хлібобулочних виробів до сіл Пекарівської сільської ради здійснюється в об’їзд через смт Короп Сосницьким хлібокомбінатом райспоживспілки, товарів першої необхідності та продовольчої групи - раз на тиждень Сосницьким споживчим товариством райспоживспілки та 3 підприємцями в постійно діючих магазинах сіл Пекарів, Кнути та Костирів.

Новгород-Сіверський район:
В зв’язку з підйомом рівня води в р. Десна не функціонує понтонний міст біля м. Новгород-Сіверський. З 31 березня сполучення населення з райцентром 3 населених пунктів Биринської сільської ради (с. Бирине, с. Прокопівка, с. Підгірне) здійснюється за допомогою човнів, а транспортне сполучення здійснюється через м. Шостка Сумської області.

Менський район:
У зв’язку з підйомом рівня води в р. Десна з 25 березня порушене пряме транспортне і пішохідне сполучення з райцентром 4 населених пунктів (с. Остапівка, с. Червоний Маяк, с. Куковицьке, с. Червоні Луки). Мешканцям цих сіл дозволено переходити через р. Десна по залізничному мосту, населенням також застосовуються човни. Життєдіяльність населення забезпечується.




Теги:Пекарів, Повінь, Бирино, розлив, Десна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar