реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Х-files Чернігівської міської ради

Аналіз передвиборчих обіцянок міського голови та політичних партій, представники яких зараз є депутатами Чернігівської міської ради, зробили керівники Освітнього центру „Ініціатива” Павло Пущенко та Володимир Андрійченко. Під час засідання Чернігівського прес-клубу реформ вони представили брошуру „Чернігівська міська влада очима громади”, в якій зібраний моніторинг діяльності міської влади.

За словами Павла Пущенка, Чернігівський міський голова виконав переважну більшість своїх обіцянок. Щоправда, рівень виконання міг би бути і вищий. Серед питань, над яким міському голові та його апарату варто попрацювати, П. Пущенко назвав доступ громадськості до рішень, які приймає міська рада – інформацію про них складно отримати. Не допомагає в цьому сайт міської ради, який за оцінками експертів є одним з закритих серед сайтів міських рад України.

Володимир Андрійченко зробив аналіз дотримання своїх обіцянок представниками політичних партій – членами фракцій міської ради. На його думку, якщо чернігівці ознайомляться з передвиборчими програмами партій, а потім проаналізують, що з обіцяного зроблено, то нинішня каденція депутатів може бути останньою. „Передвиборчі програми партій – суцільний популізм”, - зазначив В. Андрійченко. До того ж більшість партій містять в своїх програмах обіцянки, які важко виконувати на місцевому рівні.

Активісти Освітнього центру „Ініціатива” сподіваються, що як влада, так і громада зроблять необхідні висновки за результатами аналізу.

Оксана Клименко




Теги:Ініціатива, П. Пущенко, В. Андрійченко, О. Соколов, Чернігівська міська рада


Читайте також



Коментарі (0)
avatar