реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Казус Омеляна

Він гарно припадає на вкраїнське вухо: якому ж патріотичному українцю не сподобаються слова міністра інфраструктури Володимира Омеляна про необхідність повернення Україні Кубані? Або про Москву, що туди тільки ведмеді ходитимуть?

І сам - молодий, стрункий... Ну симпатюля та й годі!

Але - українців досі легко купити словами та за 27 років незалежности уже пора оцінювати слова ділами.

Отже, саме Володимир Омелян всіляко протеґує гендиректора "Укрпошти" Ігоря Смілянського - навіть всупереч прем'єр- міністру. Єврея Смілянського захищає на посаді не єврей Гройсман, а українцеь Омелян - ця ремарка для професійних любителів конструювати антисемітські схеми...

Та суть у тому, що саме Смілянський знищує "Укрпошту" - державне підприємство. Я вже написав стільки статей на цю тему і практично всі голови рад та ОТГ (крім членів Радикальної партії Ляшка) так категорично проти реформи Смілянського - що вже тільки лінивий про це не знає. Люди в селах не можуть заплатити за комунальні послуги, відмовляються з такою поштою передплачувати газети...

Фактично це диверсія Смілянського - Омеляна проти українського села і української державності. Адже після відключення аналогового телебачення у прикордонних з Росією районах (це буде з 1 січня), при відсутності українських газет (а хто їх буде передплачувати як реформована Смілянським пошта привозить їх через тиждень, якщо й привозить?!) буде, як казав голова Семенівської ОТГ Сергій Деденко, у бабусі в селі уявлення, що влада помінялась і тепер вона живе в Росії. Дяка Смілянському!

Та смілянські - омеляни зі своїх "мерседесів" і літаків до Тель- Авіву та Лондона, де живуть відповідно друзі та родичі одного й другого, проблем села Галаганівки чи Янжулівки не побачать...

Тож справді патріотичним кроком міністра Омеляна було б не про Кубань розбалакувати, що зовсім не є його компетенцією, а налагодити роботу "Укрпошти", що входить у його службові обов'язки. Точно так як і припинення залізничного сполучення з Москвою, що породжує величезні плакати біля центрального автовокзалу Чернігова з рекламою маршрутів Київ - Чернігів - Санкт- Петербург і Київ - Москва. Набагато націоналістичнішим був би пан Омелян, якби замість антиросійської риторики налагодив нормальну роботу "Укрзалізниці". Бо щось як із поляком Бальчуном, так і без нього залізниця лишається совковою... Навіть у назві - ну, яка може бути в Чернігові "Південно- Західна залізниця", га, вишиванковий ви наш міністре інфраструктури?

Бідкається міністр Омелян, що на "Укрзалізниці" щороку крадуть 15 мільйонів - так це нам з вулиці приходити в цьому розбиратись чи все ж таки це робота міністра інфраструктури - створити таку систему, щоб не крали?

...Проти міністра Омеляна порушено справу за перевищення видатків над доходами. І це бадьорить. При тому, що я, звісно, не оцінюю чи Омелян винен чи ні - мене радує сам факт такої перевірки.

А щодо міністра Омеляна скажу ще лишень одне: якщо його діти народжуються у Великобританії, щоб за фактом місця народження бути підданими її королівської величності Єлизавети Другої, а не бути громадянами України, то не кажіть мені про його патріотизм.

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:Укрзалізниця, Володимир Омелян, Укрпошта, Кубань


Читайте також



Коментарі (0)
avatar