реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Карний розшук Чернігівщини очолив Максим Гончар

Гончар Максим Олексійович народився 3 квітня 1975 року в місті Чернігів. Після закінчення 10 класів школи, в 1992 році, став курсантом Чернігівського училища внутрішніх справ МВС України, яке закінчив у 1994-му.

Далі вся кар’єра Максима Олексійовича була пов’язана з карним розшуком. З вересня 1994 по квітень 2003-го він працював у міській міліції (до 2001-го – міське управління з 2001 – відділ).

Починав з оперуповноваженого відділення по розкриттю майнових злочинів відділу карного розшуку УВС м. Чернігова. Через три роки став старшим оперуповноваженим. Потім працював у відділенні розкриття злочинів проти особистості, і нарешті у 2003-му став начальником відділення боротьби з майновими злочинами та крадіжками автотранспортних засобів відділу карного розшуку Чернігівського міського відділу УМВС України в Чернігівській області.

Професійного та перспективного керівника помітили в Управлінні карного розшуку УМВС області. І з квітня 2003-го Максим Гончар працює оперуповноваженим відділу з розкриття злочинів проти особистості та боротьби з груповими злочинними проявами УКР УМВС України в Чернігівській області. Далі, пройшовши шлях старшого пера і оперуповноваженого в особливо важливих справах, у квітні 2005-го він стає заступником начальника цього ж відділу і перебуває на цій посаді, з невеличкими перервами, до січня 2008 року. Останні два роки Максим Олексійович обіймав посаду заступника начальника управління – начальника відділу з розкриття злочинів проти особи та боротьби з груповою злочинністю управління карного розшуку УМВС України в Чернігівській області.

І от 12 квітня 2010 року наказом МВС № 602 полковник міліції Гончар М.О. був призначений начальником Управління карного розшуку УМВС України в Чернігівській області.
Максим Гончар за час служби неодноразово нагороджувався відзнаками МВС та УМВС. Має вищу освіту, в 2000 році закінчив Харківський Університет внутрішніх справ за спеціальністю правознавство.

Одружений, дружина Тетяна – старший лейтенант міліції, також працює в органах внутрішніх справ, разом вони виховують 4-річну доньку.




Теги:Максим Гончар, карний розшук


Читайте також



Коментарі (0)
avatar