реклама партнерів:
Головна › Новини › Захоплення

Карлсони — це реальність Чемпіонат України вперше в Україні!

Чемпіонат України вперше в Україні!

Від 9 по 12 червня на аеродромі біля села Количівка буде проходити чемпіонат України з мотопарапланерного спорту.
Мотопарапланерний спорт — це польоти на параплані (м’якому крилі) з двигуном, розташованим на спині пілота. Польоти здійснюються за спеціальними завданнями на невеликій території аеродрому, що робить цей спорт видовищним і цікавим.

Зручна аерологія місцевості, розвинена інфраструктура, аеродром і близькість великого міста визначили місце проведення змагань.

Головним організатором чемпіонату став київський парапланерний клуб «NearBirds» (http://nearbirds.com) і Федерація парапланеризму України під егідою Чернігівської обласної державної адміністрації. У змаганнях візьмуть участь пілоти, які літають на парамоторах, паратрайках і двомісних паратрайках. Вони змагатимуться в таких номінаціях: польоти на точність, економічність і орієнтування.

На гостей змагань чекає цікаве видовище і можливість піднятися в повітря на надлегких літальних апаратах. Гості змагань також зможуть познайомитися і поспілкуватися як з місцевими пілотами, так і з закордонними гостями, а ще піднятися в повітря на параплані і повітряній кулі разом з досвідченими пілотами. Офіційний сайт змагань: http://ukrop-power.at.ua

Газета "Сіверщина" -- інформаційний партнер чемпіонату.



Теги:парапланеризм, Количівка, мотопланеризм, чемпіонат


Читайте також



Коментарі (0)
avatar