реклама партнерів:
Головна › Новини › РЕЛІГІЯ

Канада ввела санкції щодо московського патріарха Кіріла Гундяєва

Канада запровадила санкції проти 29 громадян Росії, зокрема очільника РПЦ Кирила та голови Роскомнагляду, а також представників МЗС і МВС Марії Захарової та Ірини Волк.
Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Канада віддана боротьбі з дезінформацією, хоч би де й коли вона проявлялася. Сьогодні ми заявляємо тим, хто чинить обман: ви будете притягнуті до відповідальності. Канада підтримує Україну", - наголошується у заяві глави МЗС Канади.

Згідно з опублікованим канадським урядом документом, під санкції також потрапили підприємець Тигран Худавердян, голова Роскомнагляду Андрій Ліпов і кілька його заступників. При цьому Патріарха Кирила в санкційному списку Канади названо світським ім'ям - Володимир Гундяєв.

Також санкції стосуватимуться директора ВДТРК Олега Добродєєва, журналістки Ольги Скабєєвої, бізнесмена Олександра Лебедєва, тележурналіста Аркадія Мамонтова, актора й кінорежисера Тиграна Кеосаяна та інших.

Санкції запроваджено також проти низки російських ЗМІ. Зокрема, до санкційного списку потрапили ВДТРК, "Перший канал", НТВ, а також агентство "ТАРС", компанія "Газпром-медіа", RT і Sputnik.

Нагадаємо, у червні Велика Британія внесла Кирила до санкційного списку.

Фото з сайту РІСУ



Теги:широка війна, РПЦ, Україна - Канада, московський патріарх


Читайте також



Коментарі (0)
avatar