реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Його призначили зрубати касу...

Парламент насправді врятував свободу Українського народу, і навіть трохи свою честь, а це немало.

Рейдернути країну одним ударом, на спині відступаючої демократії, не вийшло. Запхати янучар і шнурків Коломойського на округи буде не завжди просто і часто проблемно.

Вкрай важливо, що Коломойський виставив Зеленського маріонеткою і узурпатором, порушником Конституції в перший же день повноважень! Його імідж ніщо, жадоба все.

Це означає, що Зеленського призначають ненадовго - зрубати касу, розорити Україну, і окраденою в руках Москви збудити, та накивати п'ятами з України з лантухами грошей.

Явною стала абсолютна брехливість заяв самого Зеленського. Тепер навіть альтернативно обдарованим ясно, що його слова - це просто білий шум - і засудження кумів-сватів у владі, і про "як тільки порушу закон продам у відставку". Янукович ішов до такого знецінення своїх слів роками, а Зеленському вдалося за день!
Адже, уявіть, ще в інаугураційній промові (!) Зеленський розповідав, що він підтримує виборчу систему відкритих списків, аж тут з рукава - хоба, з'являється суперкорупційна система закритих списків, за якою планувалося напхати парламент охоронцями й масажистами, ще й поширена на весь парламент!

Це означає, що за ці дні він ослаб, і нічого не отримав. Ще й рахунок розгромний: 92: 325.

Тому слава Україні і слава тим справді, може, народним депутатам, хто не всрався перед нахабством узурпації.

Олександр ПАЛІЙ



Теги:Олександр Палій, олігархат, Андрій Парубій, перемога Зеленського, Коломойський


Читайте також



Коментарі (0)
avatar