реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Його іменем названо вулицю на Прилуччині. Ляшко купив собі літак.

У Партії регіонів розповідають, що нардеп-”бютівець” 36-річний Олег Ляшко купив собі літак ”Фалькон” за кілька мільйонів доларів.

— Якось я розмовляв із Ляшком. А він і хвалиться, що купив собі ”Фалькон”. Каже: ”Правда, він б/у”. Оформив його не на себе, а на якусь фірму, — переповідає один із нардепів-”регіоналів”. Прізвища просить не називати. — Я теж собі торік пригледів один літачок, бо ж у загальному літати незручно — почуваєш себе, як у зоопарку. Та підрахував, що це дорого обійдеться, і вирішив відмовитися. Чого тільки коштує його обслуговування, стоянка. Ще й капітану прийдеться більше ”штуки” доларів щомісяця платити.

Ляшко каже:

— Це дурниці. Ви що, смієтесь? Я навіть не мрію про нього, бо висоти боюся. Це навмисно поширюють чутки. А якщо він є, то хай покажуть де. І сам я хочу подивитися.

Приватні літаки мають кілька народних депутатів. У ”регіонала” Ріната Ахметова їх два — ”Фалькон” та ”Аеробус”. Перший коштує майже $30 млн, другий — $50 млн. Їх обслуговування обходиться в $4 млн щороку.

Інший представник ”Регіонів” Андрій Клюєв літає на ”Гольфстримі”. Його середня ціна $12 млн. У власності ”бютівців” Костянтина Жеваго і Таріела Васадзе — відповідно ”Глобал експрес” та ”Сесна”.

Ольга СМАЛЮХІВСЬКА "Газета по-українськи"






Коментарі (0)
avatar