реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Януковича можуть узяти під варту -- Кужель

Народний депутат з фракції "Батьківщина" Олександра Кужель не виключає, що президента України Віктора Януковича можуть узяти під варту після повалення влади народом. Про це вона сказала в інтерв'ю "Главкому".

Кужель вважає, що народ сам визначить, що робити з Януковичем. "Або відразу під варту його візьме, або йому буде закритий виїзд з країни", - сказала вона.

На зауваження, що з таким складом Центральної виборчої комісії Янукович знову виграє на виборах, опозиціонерка впевнено заявила: "Не буде у нього глави ЦВК. У цьому і суть перезавантаження влади, що на ці місяці народ довіряє зайти в ЦВК, ВСУ, МВС, суди, міграційну службу людям, які забезпечать перезавантаження країни".

"Не знаю, коли це відбудеться, але ми повинні бути готові. Завдання опозиції - не вивести народ, а пояснити, що робити і як, після того, як він вийде", - зазначила Кужель.

На її думку, народ можуть вивести на вулицю такі проблеми, як "відсутність роботи, відсутність добре оплачуваної роботи, повна відсутність права як такого і права на захист, є регіональні питання - видобуток сланцевого газу".

"Я не знаю, що виведе людей на вулиці, і не збираюся служити детонатором народного протесту. Не хочу, щоб знову хтось когось привів у президенти. Люди зараз не вірять у виборчу систему - навіщо йти голосувати, якщо і без тебе все вирішать? А однією з цілей перевантаження буде повний контроль над виборами і їхніми результатами. При всіх негативах Ющенка ми ж вже розуміли, що таке свобода слова, за нього проходили вибори в 2007-му, що не оскаржувалися ніким", - сказала Кужель.Експрес





Коментарі (1)
avatar
1
про що вона? кого наша горе-опозиція зможе скерувати, якщо сама зі "Вставай" не впоралась? а народні бунти восени дійсно будуть, оскільки люди завдяки "вмілому" керуванню нашої влади залишаться без роботи та грошей на їжу
avatar