реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Янукович подякував Аделаджі -- свій чоловік!

Пастору «Посольства божого» Сандею Аделаджі була вручена подяка від імені Президента Віктора Януковича. Про це пише інтернет-видання «Українська правда».
Як свідчить відеоролик, який з'явився в Інтернеті, церемонію нагородження провів глава Духовної ради України, пастор протестантської церкви Донецька, депутат Верховної Ради 3-го скликання Володимир Шушкевич.

«Щиро дякую вам за активну участь у президентській кампанії 2010 року, вашу самовіддану працю, високе почуття обов'язку і громадянську позицію,...які стали головною запорукою нашої спільної перемоги», - йдеться в документі, який зачитав пастор.

«Я надзвичайно високо ціную вашу підтримку і допомогу та сподіваюся на успішне продовження нашої спільної діяльності на шляху утвердження України, як сильної процвітаючої держави, України для людей», - наголошується у документі.

«Бажаю вам міцного здоров'я, життєвого благополуччя, особистого щастя і нових звершень на благо української держави», - зачитав Шушкевич слова Януковича.

Як відомо, проти Аделаджі порушувалася кримінальна справа за шахрайство в рамках розслідування щодо компанії «Кінгз Кепітал».




Теги:Янукович, посольство Боже, шахрайство, Кінгз Кепітал, Аделаджа


Читайте також



Коментарі (0)
avatar