реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Янукович підписав вирок

Віктор Янукович, що втратив легітимність через пролиту за його наказом кров у Києві, Черкасах, Запоріжжі, Дніпропетровську та інших містах України, відмовився від переговорів з представниками опозиції - Віталієм Кличком, Арсенієм Яценюком та Олегом Тягнибоком. Він порадив розпустити Майдан і ...йти спати. У Києві за вчорашню добу загинуло більше 20 людей і біля півтисячі перебувають у лікарнях. Міліція замість охорони громадського порядку відверто стріляє по журналістах, інших мирних людях. "Беркут" побив, зокрема, двох журналістів з Чернігова та Ніжина, які виконували свій професійний обов'язок.

Верховна Рада під орудою регіонала Володимира Рибака відмовилася навіть реєструвати проект рішення про повернення до Конституції 2004 року. Комуністи та регіонали, як полохливі щурі, повтікали з парламенту підземними переходами замість того, щоб приймати рішення про відновлення в Україні конституційного ладу.

За даними з Києва, громадянин Янукович відмовляється спілкуватися з лідерами європейських країн, які просять припинити кровопролиття. Не чує і голосу глав православної та греко-католицької церков той, хто обіцяв почути кожного...

Влада замість вирішення проблем, що призвели до народного повстання, знову вдалася до вбивств, викрадень, катувань громадян вільної України. У відповідь вогонь повстання перекинувся на регіони - захоплюються адміністративні будинки, горять приміщення прокуратури та міліції, як символів режиму. Все більше лунає заяв про пряму присутність російських спецслужб в Україні.

Обласний штаб національного спротиву вважає, що гр. Янукович, віддавши наказ про застосування сили, відмовившись виконувати вимоги повсталого народу, поставив себе за рамки законності і тим самим підписав собі вирок.

Закликаємо працівників правоохоронних структур бути правоохоронцями, а не захисниками кривавого режиму. Закликаємо армію сказати своє вагоме слово, щоб зупинити геополітичний розподіл України на користь московських імперіалістів.

Сьогодні вирішується не тільки доля України, але й доля Європи і доля кожного з нас.

Прес- служба обласного штабу національного спротиву



Теги:обласний штаб, режим януковича


Читайте також



Коментарі (0)
avatar