реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Яничари у Чернігові?!

26 листопада 2011 року громадськість Чернігівщини як і всієї України вшанувала пам’ять жертв голодоморів в Україні. Міжнародна громадськість також віддала дань пам’яті невинно убієнним комуністичною людиноненависницькою тоталітарною державою.
Українські громадяни мають знати, що ці злочини робили за допомогою і наших свівітчизників. Як кажуть, у родині не без урода. Таких людей у нас називають яничарами – людьми без пам’яті, віри і совісті, які виконують будь-який наказ «хазяїв».
На жаль, і в скорботний день вшанування пам’яті мільйонів вбитих голодом злочинною державою знайшлися люди, які діяли за логікою і духом яничарів.
Чернігівські ЗМІ дали інформацію, що 26 листопада у Чернігові відбулося святкове відкриття найбільшого продуктового супермаркету «Еко-маркет» по вул. Кільцевій. В той же час «мешканці» знезаконних наметів під Катериненською церквою поглумилися над інформаційними стендами про Голодомор 1932-1933 років в Україні.
Чернігівська обласна організація Української народної партії звертається до власників і менеджерів мережі супермаркетів «Еко-маркет» з вимогою надати відповідь громадськості: чому вони так не поважають мільйони безневинних жертв голодоморів в Україні, що влаштували своє «свято» у скорботний день.
Провокаторів із незаконних наметів під Катериненською церквою питати немає сенсу. У будь-якій державі, де править закон і порядок, судові виконавці вже давно б виконали рішення Верховного Суду України про їхній демонтаж, а правоохоронці притягли би його мешканців до відповідальності за масові правопорушення, в тому числі і пожежної безпеки(!).
УНП звертається до правоохоронців та судових виконавців з вимогою прозвітуватися по суті перед громадськістю про виконання норм закону та судового рішення щодо незаконних наметів та дій їхніх мешканців під Катериненською церквою у Чернігові.

Чернігівська обласна організація УНП










Коментарі (1)
avatar
1
Памаранчоввих бандер до дупи!
avatar