реклама партнерів:
Головна › Новини › Анонси подій

Якщо вам дадуть на вулиці рожеву троянду...

Щогодини в Україні від раку грудей помирає одна жінка, основна причина високої смертності– пізнє звернення до лікарів. Медики констатують, що через ситуацію в країні протягом останнього року відвідуваність мамологів різко знизилася, а це означає, що через кілька років слід очікувати спалаху «пізніх» діагнозів.

В рамках проекту «Чоловіки проти раку грудей» відбудеться акція «Рожевий патруль». В день старту проекту у Чернігові волонтери роздадуть жінкам на вулицях Чернігова тисячу рожевих троянд – як тисячу нагадувань про те, що кожна жінка повинна подбати про своє здоров’я і знайти час сходити до мамолога. А чоловікам волонтери нагадуватимуть, що здоров’я жінки – справа родинна і вони повинні спитати у близьких жінок, коли ті востаннє були у мамолога. Акція проходить в п’яти містах України.

Протягом місяця в Чернігівському онкодиспансері будуть проведені Дні відкритих дверей. Одночасно прийом проводитимуть 5 фахівців-мамологів, за їхніми рекомендаціями всім, кому необхідно, безкоштовно буде проводитися мамографія. Волонтери також роздаватимуть інформативні листівки.



Теги:рожевий патруль, мамологи, рак грудей



Коментарі (0)
avatar