реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОЛОГІЯ

Якщо податківці просять гроші - женіть їх в три шиї!

Якщо вам телефонують незнайомці, представляються податківцями і просять гроші, то ні в якому разі не давайте ні копійки. Відділ власної безпеки при Головному управлінні ДФС у Чернігівській області попереджає, що на Чернігівщині знову орудують шахраї. Вони виманюють гроші у довірливих керівників підприємств та підприємців.

Іноді вони навіть приїжджають на підприємство чи в організацію і для солідності представляються начальником департаменту чи управління ДФС України або співробітником податкового органу іншого регіону, у якого є зв’язки з керівництвом ДФС України. Як правило, пропонують за винагороду вирішити питання щодо повернення з бюджету податку на додану вартість.

Варто лише погодитися на таку співпрацю і перерахувати на вказаний рахунок кошти, як одразу шахраї зникають. На цьому сумнівна співпраця закінчується і розпочинаються розслідування.

Слід пам’ятати, що шахраї ретельно готують свої підступні сценарії, до того ж вони непогані психологи. Тому не треба вестися на їхні спокусливі пропозиції.

Відділ власної безпеки при ГУ ДФС у Чернігівській області звертається до суб’єктів господарської діяльності: при отриманні подібних пропозицій або ж інформації про факти зловживання з боку податківців негайно повідомляти за адресою: м.Чернігів, вул.Реміснича, 11. Цілодобово у режимі автовідповідача працює телефон «довіри»: (0462) 668-522.

Шахраї не лише підривають авторитет Державної фіскальної служби, але й намагаються вас ошукати. Спільними зусиллями нам буде простіше їх викрити та притягнути до відповідальності.



Теги:ДФС в Чернігівській області, шахрайство


Читайте також



Коментарі (0)
avatar