реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Якісні послуги пародонтолога у Львові

У стоматології є багато профільних напрямів і різних лікарських спеціальностей, спрямованих на вирішення різних проблем, які стосуються здоров’я ротової порожнини. Пародонтологія займається вивченням, попередженням, розв’язанням проблем, пов’язаних з тканинами пародонта. Пародонтолог у стоматології Soprano надає професійну допомогу пацієнтам при патологіях м’яких тканин, які фіксують сегменти в кістках щелепи. Звертатися до лікаря необхідно у разі ураження слизової оболонки ротової порожнини, запалення м’яких тканин ясен та при інших проблемах, які при несвоєчасному лікуванні загрожують пошкодженням та випадінням зубів.

Коли необхідно звертатися до лікаря-пародонтолога у Львові

У більшості випадків консультація спеціаліста вузького профілю рекомендована пацієнтам, у яких постійно кровоточать ясна під час гігієнічних процедур або при прийомі їжі. Набрякання, почервоніння слизових оболонок, виділення гною, неприємний запах з ротової порожнини, підвищена чутливість зубів до зовнішніх подразників, сіро-білі плями на яснах – покази до відвідування пародонтолога. Подібна симптоматика часто сигналізує про розвиток таких захворювань:

  1. Гінгівіт, який характеризується запаленням м’яких тканин, локалізованих навколо зубів. Ця патологія діагностується доволі часто і легко піддається лікуванню при своєчасній діагностиці.
  2. Пародонтит – запалювальний процес пародонта, який часто має інфекційну природу. Без лікування хвороба викликає руйнування зубоясенних зв’язок, деструктивні процеси в кісній тканині, розхитування і випадання зубів.
  3. Пародонтоз відрізняється не запальною природою, при ньому уражається тканина пародонта. Основною причиною розвитку захворювання виступає порушена функція кровообігу в судинах, які живлять пародонт. Патологічний процес може виникати також при неправильному прикусі, активному курінні, порушеній роботі імунної системи, дисбалансі гормонів в організмі.

Після звернення до лікаря-пародонтолога у клініку «Сопрано» пацієнтам призначається діагностика, за результатами якої спеціаліст визначить тип терапії. При незначних порушеннях лікування передбачає використання медикаментів, проведення фізіопроцедур. При запущеній формі захворювання можуть проводитись хірургічні втручання і ортопедична корекція.

Переваги лікування у стоматології «Сопрано»

У стоматологічній клініці Soprano працює професійний лікар-пародонтолог, який має досвід лікування захворювань різного ступеня складності. Обслуговування в цій стоматології має чимало переваг:

  • використання сучасного стоматологічного обладнання для діагностики і лікування ясен та зубів;
  • багатоступенева методика стерилізації;
  • надання екстреної допомоги;
  • безболісна терапія за рахунок використання якісної анестезії і делікатного виконання робіт.

Пацієнти можуть записатись на прийом до пародонтолога на сайті, заповнивши спеціальну форму, або за вказаними номерами телефону. Вибирайте зручний час для візиту і лікуйте зуби та ясна якісно, не гаючи часу на очікування в чергах.




Теги:Парадонтолог, Послуги, спрживач, львів, лікар


Читайте також



Коментарі (0)
avatar