реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Як вони тікають

Літак з Януковичем не випустили з донецького ареропорту. Бо він не був оформлений належно. Згідно з інформацією, контролерів з оформлення документів, що дозволяють здійснити виліт літака, зустріла група озброєних людей, які запропонували гроші за виліт без відповідного оформлення.

Ті відмовились.

До літака під'їхали два броньованих автомобілі, а з повітряного судна вийшов Янукович і покинув на одному з цих авто територію аеропорту.

Раніше намагався вилетіти з цього ж порту колишній міністр внутрішніх справ Захарченко. Проте якимось чином опинився у Білорусі разом з "младоолігархом" Курченком. Але КДБ Білорусі знайшло їх і попередило: якщо до 18 години не покинете територію Білорусі - буде погано.

Колишній генеральний прокурор Пшонка відстрілювався руками своєї охорони, намагаючись втекти. Втік. Але через аеропорт його не пустили.

"У Сімферополі прикордонна служба затримала колишнього першого спікера Калєтніка і після певного розгляду відпустила його на рейс в Російську Федерацію, він народний депутат, має недоторканність", - сказав Аваков. Мова йде про комуніста, хабарника і колишнього заступника Голови Верховної ради, який голосував диктаторські закони 16 грудня.



Теги:Аваков, режим януковича, Пшонка, Калєтнік


Читайте також



Коментарі (0)
avatar