реклама партнерів:
Головна › Новини › 

Як вибрати паперові серветки: корисні поради

Що враховувати при виборі серветок із паперу?

Серветки з паперу застосовують як у домашніх умовах, так і в закладах громадського харчування, офісах та на харчових виробництвах. Також цими виробами обов'язково комплектують пакети з готовою їжею, яку доставляють додому.

Паперові серветки можна використовувати не тільки в гігієнічних цілях, але і як чудова прикраса для декорування столу. Ці аксесуари незамінні для прибирання та наведення порядку. Що потрібно враховувати при виборі цих корисних виробів, і чому краще купити паперові серветки гуртом, читайте тут https://simi.kiev.ua/bumazhnyye-salfetki. А про переваги серветок з паперу розкажемо далі в цій статті.

У чому переваги серветок з паперу?

  1. Добре вбирають вологу. Паперові серветки дуже зручні для витирання пролитих рідин. Вироби вбирають воду без залишку, залишаючи суху поверхню. Такою перевагою не можуть похвалитися серветки зі спанбонду чи інших синтетичних матеріалів.
  2. Натуральний матеріал виробництва. При виробництві серветок із паперу використовується перероблена целюлоза. Вони не є шкідливими для здоров'я людини, домашніх тварин.
  3. Не шкодять довкіллю. Вироби легко утилізуються та є екологічно безпечними. Наприклад, на природі їх можна спалити в багатті. Якщо просто викинути таку серветку, вона розкладається дуже швидко в природних умовах.

Поради щодо вибору паперових серветок

Салфетки для диспенсера

  • Кількість шарів. Серветки виготовляються з різною кількістю шарів паперу - від одного до трьох. Чим товщі серветка, тим краще проявляє себе поглинальну властивість виробу. Одношарові серветки підійдуть для повсякденного застосування, це порівняно недорогий варіант. Тришарові серветки можна застосовувати як альтернативу рушникам з паперу для витирання рук та поверхонь, оскільки вони ідеально вбирають вологу.
  • Щільність. Серветки повинні мати густину не менше 17-18 г/м2. Тільки при такій щільності використання аксесуара буде максимально комфортним, вони не розпадатимуться в руках за найменшої дії.
  • Якість виготовлення. Однорідність поверхні та колірного відтінку виробу говорять про використання для виготовлення целюлози найвищої якості.
  • Колірна гама. Виробники випускають вироби в різних кольорах - серветки можна знайти як у класичному білому кольорі, так і в синьому, червоному, зеленому та інших.
  • Розмір. Звичайний розмір для аксесуарів з паперу - 35 x 35 сантиметрів. Він підходить для щоденного використання. Для прикраси святкового столу Ви можете використовувати серветки у більшому розмірі із яскравими малюнками.
  • Аромат. Найбільш поширені вироби, що не мають запаху, проте при виробництві деяких серветок використовують спеціальні ароматні аромати.
  • Кількість в одному пакуванні. Залежно від компанії-виробника зустрічається фасування від 35 до 100 штук виробів в одному пакуванні.
  • Текстура. Серветки з рифленою поверхнею більше підходять для всмоктування рідин.
  • Ціна. Серветки з паперу при гуртовому замовленні коштують значно дешевше, ніж роздріб по одному пакуванню. Навіть якщо Ви плануєте використовувати серветки вдома – вигідніше буде купити гуртову партію, адже вироби можуть зберігатися тривалий час без втрати своїх властивостей.





Коментарі (0)
avatar