реклама партнерів:
Головна › Новини › МЕДИЦИНА

Як стерти негативне переживання?

Кожне гостре переживання створює згусток енергії, який у вигляді плями зберігається у нашому тілі емоцій. Що сильніші емоції, то більший і щільніший енергетичний згусток.

З часом гострота кожного переживання ніби стирається, оскільки забуваються події, які його зумовили. Та насправді переживання можуть стертися із нашої пам’яті, але із тіла емоцій без спеціальних вправ — ні. Добре, коли переживання і події, які їх спричинили, радісні, веселі. А якщо це образа, нещастя, горе? Тоді час від часу вони нагадуватимуть про себе, завдаючи нам неприємностей і болю. Адже негативні події, які начебто давно в минулому, ми змушені будемо переживати знову і знову.

Як же позбутися цих енергетичних плям назавжди?

Інструментів для стирання негативних переживань є багато. Це і відома техніка, з допомогою якої людина в уяві наповнює себе фіолетовим кольором і таким чином стирає все негативне. Це і метод духовно-емоційного цілительства, коли спеціаліст виявляє ваші емоційні проблеми і разом з вами перепрограмовує їх, тобто переграє ситуацію за новим позитивним сценарієм.
Досить продуктивно використовують тибетську техніку стирання, яка складається із чотирьох етапів:

1. Уявлення. Потрібно якомога чіткіше, яскравіше згадати саму ситуацію, пов’язану з негативними переживаннями. Пригадати ті відчуття.

2. Відсторонення. На цьому етапі потрібно подивитися на цю ситуацію збоку, відсторонено, залишивши сам факт події без емоційного тла і без конкретних дійових осіб.

3. Усуспільнення. Необхідно пригадати події світової історії людства. А потім спробувати поставити свою проблему в один ряд зі стихійними катастрофами, війнами, пожежами. Відкриється вся дріб’язковість своєї ситуації порівняно зі світовими проблемами.

4. Стирання. Уявіть ситуацію як знімок одного із яскравих моментів даного інциденту. У думках опустіть знімок у морську воду. Спостерігайте, як повільно зникає зображення і залишається чистий білий папірець. Випустіть його з рук. Тепер ви вільні.

Підготувала Алла Грішило.




Теги:переживання, стрес, Біла хата, негатив, енергетичний вплив


Читайте також



Коментарі (0)
avatar