реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Як парфюм у привокзальному сортирі

31.12.1999 монголоїд, алкоголик та ханти-мансійський мамут у порцеляновій крамниці передав владу слизькому леприкорну, канибалу та вурдалаку.

Одна нечисть поступилася місцем інший нечисті - ніколи не сприймав, не сприймаю та й не сприйматиму надалі оманливо маніхейського протиставлення антикомуніста Єльцина євразійцю Путину, адже й трипер й сіфіліс є венеричними хворобами. Обидвом була й лишається ненависною та осоружною Україна, адже сакральна геополітика улусу Джучі є незмінною й тоді коли російські спецпризначенці штурмували Грозний й тоді, коли ті ж таки російські спецпризначенці із засідки розстрілювали українських лікарів та зв"язківців попід Дебальцевим.

Наше протиборство з Москвою було навіть складнішим та важчим за "антикомуніста" - адже тонкий, мов розбавлений горілкою парфюм у привокзальному сортирі, аромат українофобської песевдобілогвардійщини п"янив євроатлантичних енциклопедистів сильніше аніж омріяне газопускання із усіх отворів "північного потоку" й нас так само могли згодувати Москві як й вайнахів. На "євразійця" так сильно западають лише газпроміські берліни та брюселі - Вашингтон сибірським газом не проб"єш. Й це тішить...

Ігор СКРИПНИК



Теги:улус Джучі, Єльцин, гібридна війна, Ігор Скрипник, Путін


Читайте також



Коментарі (0)
avatar