реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Як не в двері - то через вікно... "Ехо Москви" українською

Як відомо, на Росії залишилося хіба пара відносно незалежних медіа, що їх влада тримає для показухи. Так як у Сталіна була "Литературная газета", якій дозволялося говорити більше і гостріше, ніж іншим газетам. До них належить і радіостанція "Ехо Москви". Її незалежність вельми умовна, оскільки власником є "Газпром".

Ведучі російської радіостанції "Эхо Москвы" оголосили про запуск передачі українською мовою.

Про запуск програми ведучий Олексій Соломін оголосив у неділю в ефірі шоу "Ганапольское. Итоги без Евгения Киселева". "Взявся вчити українську мову", - сказав пан Соломін.

Він закликав слухачів дзвонити в ефір програми і ставити питання українською, а також запропонував Матвієві Ганапольському "скласти їм компанію".

анапольський народився у Львові, працює на "Ехо" з 1991 року. У березні 2014 року переїхав до України і почав працювати в українських медіа, залишившись при цьому ведучим і на "Ехо". 20 липня 2016 року президент Петро Порошенко надав йому українське громадянство.

У недільному ефірі пан Соломін повідомив, що програма називатиметься "А що там у хохлов". У соціальних мережах навіть росіяни стали у відповідь пропонувати ще передачі "А что там у жидов?" та "А что-там у чурок?". А українцям тоді доведеться завести передачу "А что-там у кацапов?".

...Як бачимо, навіть ліберальні росіяни мислять як типові російські імперіалісти...



Теги:Ехо Москви, ГАНАПОЛЬСЬКИЙ, український інформаційний простір


Читайте також



Коментарі (0)
avatar