реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Ідеї бюджетної відпустки

Улітку завжди хочеться більше відпочивати, бувати в нових цікавих місцях. Яскраві враження і пригоди, а також можливість відволіктися від повсякденних проблем – саме за цим ми їздимо у відпустку. 

Однак не завжди бюджет дозволяє з'їздити за кордон, до тієї ж Туреччини. Або навіть до Одеси, де влітку ціни здіймаються до запаморочливих висот. Однак для гарного відпочинку необов’язково потрібно багато грошей.

Як відпочити яскраво і цікаво за невеликі гроші?

Бюджетна відпустка, сповнена позитивними емоціями і яскравими враженнями, – це реальність! Зрештою, хто сказав, що обов'язково потрібно відпочивати за кордоном? Є безліч пам'яток поблизу, які ви не бачили, і про які, цілком імовірно, ніколи не чули. Прекрасно відпочити і побачити щось нове можна:

  • Просто з'їздивши до сусіднього міста (або одного з найближчих), де ви ще не були. Тільки підготуйтеся заздалегідь, дізнайтеся, чим воно відоме, що там можна подивитися, які відвідати вистави і заходи.
  • Вирушити у піший похід – організована подорож із досвідченим гідом Карпатами обійдеться недорого, особливо порівняно з аналогічними поїздками за кордон. Головне, вчасно взяти хороші квитки, а спорядження зазвичай дають напрокат.
  • Фестивалі та ярмарки, а також всілякі ОпенЕйри можуть стати хорошим відпочинком навіть у вашому рідному місті. Адже це можливість послухати гарну музику, познайомитися з новими людьми.
  • Заміські турбази та будинки відпочинку найчастіше досить недорогі порівняно з розрекламованими курортами, а умови, які вам запропонують, напевно, будуть не гірші. У таких місцях більша конкуренція за клієнта, тому людей намагаються заохотити, пропонуючи додатковий сервіс. Так, відпочивати ви будете не на морському узбережжі, а на річці, озері або в лісі. Але і плюси очевидні: крім меншого бюджету поїздки, ви не витрачаєте час на дорогу і не страждаєте від акліматизації. Обов'язково подбайте про зручне взуття, яке можна підібрати в каталозі Kasta чоловічі шкіряні туфлі броги або легкі жіночі туфлі для культурних заходів.

Головне правило вдалого відпочинку – гарна компанія

У будь-якій справі важливо, хто буде з вами разом. З найкращими друзями можна чудово відпочити в найближчому сквері або в передмісті. Можна просто поїхати до кого-небудь на дачу, насмажити шашликів. Якщо поблизу є водоймище, дозвілля урізноманітнюють купанням та риболовлею. Головне,  правильно підготуватися:

  • взяти улюблену книгу, блютуз-колонку, ракетки для бадмінтону та інші розваги;
  • запастися засобами від сонця і комах;
  • підібрати одяг, в якому ви почуватиметеся комфортно;
  • подумати про зручне взуття, наприклад, купити в Києві тканинні еспадрильї або стильні сланці для відпочинку на природі.

Але найважливіше – взяти з собою друзів і гарний настрій! І тоді в будь-яку погоду і за будь-якого бюджету ваш відпочинок буде сповнений приємними враженнями.






Коментарі (0)
avatar