реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Ічнянці кажуть "ні" владі Януковича

Сьогодні, 29 січня, в місті Ічня, Чернігівської області відбулося Народне Віче. В обідній час на площі в центрі міста зібрались 50-60 громадян. Люди вийшли, щоб висловити свою громадянську позицію, разом з мільйонами українців з різних міст і сіл держави сказати «ні» безчинствам влади.

Учасники засудили дії правоохоронних органів під час розгону мирних протестів у Києві та інших містах України! У виступах мітингарів засуджено загибель мирних людей, переслідуваня, викрадання та знущання над активістами. Люди обурені жорстокими діями спецпризначенців. Мітингарі вказують на низький рівень життя простих українців! Ічнянці схвалюють протестний рух Майдану проти нинішньої влади, але закликають утримуватись від екстремальних дій!

Мова йшла про те, що в Україні НЕ ПОВИННО бути кровопролиття та жертв, влада і опозиція повинні домовитись і вирішити назрілий конфлікт.

Ічнянці підтримали Чернігівську облраду, яка вчора стала на бік Майдану! Люди критично засуджували місцеву владу, яка ще мовчить! На мітингу, який тривав не довго із-за сильного морозу виступали не тільки активісти а і всі бажаючі.

Учасники Віче жалкують, що ще не всі ічнянці приєднались до них. Вони призвали земляків не боятись і заявляти вголос про свої права! Наступне зібрання призначене на неділю, 2 лютого о 10 годині - там же, на площі біля райради!

Учасники мирно розійшлися, абсолютно не порушуючи громадський порядок.

Ічнянці, приходьте у неділю, о 10 годині на Ічнянський Майдан !!!

Ірина МИРНА



Теги:Майдан, Ічня, режим януковича


Читайте також



Коментарі (0)
avatar