реклама партнерів:
Головна › Новини › Захоплення

І податківці бігають...

У Чернігові, на стадіоні ім. Ю.О. Гагаріна, проведений XIV-ий відкритий чемпіонат міста з одногодинного бігу.
Слід зазначити, що змагання з одногодинного бігу нині набувають широкої популярності в Європі. Перш за все, завдяки доступності для широкого кола учасників. Крім того, за умовами проведення такі змагання передбачають визначення переможця за рахунок найбільшої дистанції, яку він може здолати за одну годину по доріжці стадіону.
Перед початком забігу для дітей віком до 16-ти років була організована своєрідна розминка - змагання з 15-ти хвилинного бігу.
Учасниками змагань були і податківці, і їхні діти. Прагнучи перемоги, вони розробили свою тактику, щоб правильно розподілити сили на дистанції. І їм є чим похвалитися.
У загальному заліку серед жінок бронзову медаль виборола начальник канцелярії управління податкової міліції області Лариса Кодовбецька. Начальник відділу роботи з особовим складом управління податкової міліції області Микола Тулупов здобув срібну медаль у віковій групі 36-40 років. Головний держподатінспектор сектору реєстрації та обліку платників податків податкової адміністрації області Ігор Закружний нагороджений бронзовою медаллю у віковій групі 40-45 років.
Звання віцечемпіона міста серед дітей молодшої вікової групи удостоєний Максим Кондрат - син головного держподатревізора інспектора управління оподаткування юридичних осіб податкової адміністрації області Супроненко Людмили Миколаївни.
Зліва направо: Ігор Закружний, Микола Тулупов, Сергій Кабенок.

Відділ масово-роз’яснювальної роботи
та звернень громадян
ДПА в Чернігівській області.




Теги:Податки, Чернігів, Спорт


Читайте також



Коментарі (0)
avatar