реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Громадські організації вимагають притягнення до відповідальності погромників євромайдану «Чернігів обирає ЄС!»

Громадськість Чернігова вимагає від правоохоронних органів проведення об’єктивного розслідування та притягнення до відповідальності посадових осіб причетних до подій 25 листопада 2013 року, коли вперше в Україні влада бепідставно нахабно застосувала силу до учасників громадського євромайдану "Чернігів обирає ЄС!", брутально знищила майно громадської організації «Апельсин» та особисті речі активістів.

На 20 грудня 2013 року 19 громадських організацій Чернігівщіни підписали відкрите звернення голові обласної державної адміністрації, міському голові, прокурору області та начальнику обласного УМВС.

У зверненні громадські організації висловили свою стурбованість випадками порушення прав людини, а саме порушення свободи мирних зібрань, свободи висловлювань та переконань, що мали місце протягом кінця листопада – грудня 2013 року. Закликали представників влади та політичних партій утриматися від політично вмотивованих репресій учасників і активістів чернігівського Євромайдану.


Підписанти запрошують інші громадські організації долучитися до відкритого звернення. Контактна особа: Черенько Ірина, тел.: 93-00-13





















Коментарі (0)
avatar