реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Господар Севастополя один -- український народ

Голова політради «Нашої України» Валентин Наливайченко привітав Конгрес Українців Севастополя, який відбувається сьогодні.
У його зверненні, зокрема, говориться:" Севастополь – у числі перших міст, які відвідує наша команда. Ми тут одразу ж після Донецька і Одеси. Це – місто стратегічної важливості для нашої держави. Тут, у цьому місті – один господар: Український народ. Є і буде завжди".

У 50-ті роки в Криму було 57 українських шкіл. Нині — всього 7 шкіл на приблизно 650 700 тисяч громадян, хто офіційно визнає себе українцями. Це майже 25% населення.
У минулому році було зупинене будівництво українського колегіуму.

Валентин Наливайченко:" Щороку Україна втрачає мільярди доларів, які мали бути спрямовані на соціально-економічний розвиток Криму і Севастополя. У розпорядженні російського флоту знаходиться понад 18 тис. гектарів земель, десятки кілометрів найкращих причалів. Але тільки 25% цієї території використовуються на військові потреби. Все решта – це бізнес.

За вашими спинами реалізується грандіозна афера, бо мізерні гроші, які отримує громада міста, неможливо навіть порівняти з реальними ринковими цінами. Севастополь несе прямі економічні збитки. Борги російського флоту перед вами сягнули понад 10 млн. грн."

Політик оголосив про початок загальнонаціональної кампанії за денонсацію харківських угод. "Ми тут і ми починаємо діяти".




Теги:Наливайченко, Наша Україна, севастополь, Крим


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
"Ми тут і ми починаємо діяти" - предвыборная кампания началась. Ура!!! cry
avatar