реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Головного лісничого "пов'язали" на хабарі

Директора – головного лісничого комунального підприємства «Чернігівоблагроліс» затримали на хабарі у 50 тисяч грн.

Про це повідомляє управління зв’язків з громадськістю та ЗМІ Генеральної прокуратури України (ГПУ).
На сайті КП «Чернігівоблагроліс» станом на 9 серпня 2017-го як генеральний директор вказано ім’я Бойцун Сергій Степанович .

Управлінням з розслідування особливо важливих справ ГПУ спільно з СБУ 9 серпня 2017-го затримали директора – головного лісничого комунального підприємства «Чернігівоблагроліс» Чернігівської обласної ради та його спільника під час одержання першої частини неправомірної вигоди в сумі 50 тисяч грн.
Директор розробив злочинну схему, спрямовану на вимагання та одержання через посередника неправомірної вигоди в сумі 132 тисячі грн від директора одного з ТОВ за виділення товариству вільхової ділянки для розробки та подальшої реалізації 1100 куб. м деревини.

Відтак, зазначену зловмисниками суму неправомірної вигоди директор товариства повинен був передати в два етапи: спочатку 50 тисяч а в подальшому – 80 тисяч грн.

Найближчим часом буде вирішено питання про повідомлення затриманим про підозру за ч.3 ст.368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу, а також звернення до суду із клопотанням про обрання їм запобіжного заходу.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.



Теги:ГПУ, Чернігівоблагроліс, Корупція, хабар


Читайте також



Коментарі (0)
avatar