реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОНОМІКА

Головний податківець відвідав Чернігів

2-3 березня 2011 року чернігівська земля приймала гостей з усіх куточків України. На Всеукраїнський семінар-нараду з питань проведення Кампанії декларування - 2011 прибули заступники голів, керівники підрозділів оподаткування фізичних осіб, реєстрації та обліку платників податків, масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян ДПА в АР Крим, областях, мм. Києві та Севастополі.
Привітав учасників семінару-наради Голова ДПС України Віталій Захарченко. Зокрема, він зазначив, що поліпшення сервісу для платників, відмова від фіскальних методів – це пріоритети роботи податкової служби. Нове податкове законодавство, заходи щодо реорганізації роботи органів ДПС покликані насамперед підтримати вітчизняний бізнес та стимулювати розвиток економіки.
З ухваленням Податкового кодексу України маємо змогу вести роботу на більш якісному рівні, детальніше розглядати проблеми, що виникають у податковій сфері та реагувати на них. Зокрема, у 2011 році податкова служба на третину скоротить кількість документальних перевірок суб’єктів господарювання. Таким чином втручання у діяльність сумлінних платників податків буде зведено до мінімуму - наголосив Віталій Захарченко.
Голова Чернігівської ОДА Володимир Хоменко висловив подяку податковій службі за співпрацю, забезпечення ефективної, стабільної та злагодженої роботи з виконання покладених на неї завдань щодо наповнення Державного бюджету України.
Продовжуючи семінар, заступник Голови ДПС України Сергій Лекарь наголосив, що визначальною ідеологією у проведенні цьогорічної Кампанії декларування є оперативне надання громадянам комплексу інформаційних, консультаційних та організаційних послуг. Тому особливого значення набуває співпраця та спільна аналітична робота всіх підрозділів податкової служби.
Про організацію роботи щодо приймання органами ДПС декларацій від фізичних осіб та про підсумки деклараційної кампанії минулого року йшлося у доповіді директора Департаменту оподаткування фізичних осіб Степана Дусяка.
На організації роз’яснювальної роботи в рамках проведення кампанії декларування доходів, отриманих громадянами у 2010 році, зосередила увагу присутніх заступник директора Департаменту масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян Наталія Голуб.
З особливостями податкового обліку платників податків відповідно до норм Податкового кодексу ознайомила учасників семінару начальник управління реєстрації та обліку платників податків Наталія Калєніченко.
Всеукраїнський семінар став для податківців чудовою нагодою поділитися досвідом, новими формами та креативними методами роботи, запровадженими кожною з областей під час щорічних кампаній декларування доходів громадян.

Відділ масово-роз’яснювальної роботи
та звернень громадян
ДПА в Чернігівській області






Коментарі (0)
avatar