реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Головлікар психлікарні живе зовсім не психовано...

«На перших фото - елітний котедж головного лікаря обласної психоневрологічної лікарні Володимира Ященка в селі Количівка під Черніговом. На інших фото - фасад і кімнати протитуберкульозного та інфекційного відділень Чернігівської обласної психоневрологічної лікарні. Клієнти - психічно хворі туберкульозники», - пише у себе на сторінці у Facebook журналіст Віталій Назаренко. Пару років тому квартиру пана Ященка обікрали і всі дивувалися скільки золота та інших коштовностей заробив головлікар бюджетної установи...

«Володимир Іванович Ященко очолює медичний комунальний заклад Чернігівської облради вже тринадцять років. Сам він родом із Горлівки Донецької області. За час перебування на посаді головного лікаря Володимир Ященко та його родина обжилися немалими статками», - йдеться у пості журналіста, який переповідає сайт Високий вал.

Віталій Назаренко також зазначив, згідно з декларацією, головний лікар є власником квартири, площею 74,8 метра, яку він придбав у 2007 році. Її вартість оцінена у доволі скромну як для Чернігова суму – 99 тисяч гривень. Його дружина Людмила Ященко є власницею дещо просторіших апартаментів. Розмір її кватири складає 81,5 метр. Вартість нерухомого майна невідома. Вочевидь, 2007 рік був вдалим для родини Ященків, бо квартиру дружина головного психіатра Чернігівщини також придбала у листопаді 2007 року

Через п’ять років, у 2012 році, Володимир Іванович зводить собі «сирітський» будиночок під Черніговом у мальовничій Количівці. Його площа – 223 метра. Вартість оцінена у 232 тисячі 678 гривень. Чи можливо за такі гроші звести хороми з дерев’яного брусу – питання доволі риторичне.

До речі, власником елітного будинку є його син Михайло. Так само як і земельної ділянки, площею тисячу квадратних метрів. У садівничому товаристві «Деснянка» є ще одна земельна ділянка, площею 480 квадратів. Кажуть, на ній збудовано не скромну за садівничими мірками дачу. Щоправда у декларації вона числиться як недобудований садовий будинок.

Їздить на роботу головний лікар на позашляховику «Hyundai Santa FE» 2011 року випуску. Його дружина Людмила Леонідівна також віддає перевагу «корейцям» - пересувається на автомобілі «Hyundai elantra» 2012 року випуску. Кошторис автівок декларанти не вказали, одначе на вторинному ринку вартість вживаного позашляховика стартує від 500 тисяч гривень.

«Отож доки психічно хворі туберкульозники разом із медичним персоналом туляться в сирому напіваварійному приміщенні, керівництво лікарні їздить на роботу на позашляховиках, мешкає в елітних котеджах і відпочиває за кордоном. Медики протитуберкульозного та інфекційного відділень Чернігівської обласної психоневрологічної лікарні обурені ставленням до них та їхніх пацієнтів. Вони публічно виступили проти політики керівництва комунального закладу і заявили про утиски та порушення їхніх трудових прав», - наголошує Віталій Назаренко.






Теги:хабарництво, Горлівка, Корупція, обласна психлікарня


Читайте також



Коментарі (0)
avatar