реклама партнерів:
Головна › Новини › Село

Голова районної ради перевірив асфальт

29 вересня голова районної ради Валерій Марченко зробив об'їзд по Ніжинському району з метою огляду якості асфальтового покриття в деяких населених пунктах району. Цей об'їзд був викликаний неодноразовими скаргами жителів району на пошкодження асфальтового покриття приватними підприємцями, які виконують різні роботи вздовж доріг. Зокрема, на частині дороги від с. Безуглівка до с. Пашківка, було зруйновано дорожнє полотно під час вирубки дерев на узбіччі дороги, (виконавець ПП Залозний). Питання було підняте під час проведення дня районної ради на території Безуглівської громади у червні місяці цього року. Після чого Валерій Анатолійович особисто спілкувався з Олександром Залозним, і той пообіцяв, що після закінчення усіх робіт асфальтове покриття буде відремонтовано. Але роботи на даному відрізку закінчилися, а недоліки так і залишаються невиправленими, можливо не вистачає часу, або просто забули.
На частині дороги від с. Перебудова до с.Валентієво було зруйноване асфальтове покриття внаслідок вивозу ґрунту під час розчистки ставка ФГ «Г.Ю.І.Д» (директор Юрій Гузій), яке також, здається, ніхто не збирається ремонтувати.
Вище названим особам був встановлений термін ліквідації пошкоджень. але до цього часу нічого не зроблено. Але скарги жителів залишаються, тому цим питанням, в межах своєї компетенції, змушений займатися голова районної ради особисто.
Після об'їзду керівникам знову були встановлені нові терміни: ПП Залозному відремонтувати дорожнє полотно до 10 жовтня 2009 року, а ФГ «Г.Ю.І.Д»- до 15 жовтня 2009 року.
Сподіваємося на відповідальність і пунктуальність вище вказаних осіб, адже зима не за горами.





Коментарі (0)
avatar