реклама партнерів:
Головна › Новини › РЕЛІГІЯ

Голова Чернігівської ОДА передав воїнам зимове спорядження

Сто комплектів, до кожного з яких входять каремат, спальник, зимові та гумові чоботи, плащ і термобілизна, передав воїнам 169-го навчального центру Сухопутних військ голова Чернігівської обласної державної адміністрації Валерій Куліч.

Керівник виконавчої влади області переконаний: "169-й навчальний центр має величезне значення для Збройних Сил і обороноздатності країни загалом. За два роки на його базі було навчено понад двадцять тисяч солдатів. І оскільки цей об'єкт розташований на Чернігівщині, ми, цивільна влада, маємо за обов'язок забезпечити все від нас залежне: передусім -- господарські питання, розв'язання побутових проблем".

Командир 169-го навчального центру Сухопутних військ ЗСУ "Десна" Олег Мікац зауважив, що ставлення держави до війська за останні роки істотно змінилося: "Ми відчуваємо реальну підтримку і від вищої державної влади, і від обласної. Сьогодні голова ОДА відвідав наш центр уперше за час роботи на посаді, але це лише тому, що всі проблемні питання, які у нас виникають, ми вирішуємо спільно з обласною адміністрацією в робочому порядку. Можу сказати, що гострих проблем, які потребують особистого втручання голови ОДА, нині немає, бо всі вони розв'язуються у плановому режимі".

Зимове спорядження було придбано за кошти платників податків у рамках обласної профільної програми. Список необхідного складали самі військові. Голос України портал



Теги:Олег Мікац, Чернігівська ОДА, російсько- українська війна, селище Десна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar