реклама партнерів:
Головна › Новини › Спецакції

Глянцева «Країна» на Шевченка 9

Цієї середи, 19 травня, о 15:00 в культурно-мистецькому центрі «Інтермеццо» відбудеться презентація нового глянцевого журналу «Країна». Один із редакторів розповість про концепцію видання, стиль та формат.
Окрім презентації журналу планується обговорення нагальних тем: стан сучасної україномовної преси у регіонах та столиці, питання довіри до преси, свобода слова та цензура.
Вперше журнал «Країна» побачив світ у січні 2010 року. Він дивує читачів непередбачуваністю, різноманітністю тем, адже один випуск може містити як серйозну аналітичну статтю, так і гумористичні відгуки чи історичні факти.
Так як журнал «Країна» ще зовсім юний, хотілося б почути думку відвідувачів щодо тем, форми викладення матеріалу, дизайну, знайти дописувачів.
Докладно про журнал та видавничу групу «Нова інформація» на сайті gazeta.ua.

Прес-служба
культурно-мистецького центру
«Інтермеццо»




Теги:Країна, Інтермеццо, журнал


Читайте також



Коментарі (6)
avatar
1
Наскільки я розумію «Країна» це ГПУ але тільки у глянцевому варіанті? Навіщо платити більше?
avatar
6
Відповідає редактор розділу «Люди та речі» журналу «Країна» Олексій Микульський: «Газета по-українські» – це інший продукт «видавничу групу «Нова інформація»». Це абсолютно різні продукти. Різні видання, які доносять свою інформацію до читачів по-різному.
Ми до речі проводили дослідження, якщо людина купує газету, то вона прихильник преси у газетному варіант, а журнал купують прихильники журнального варіанту. Тобто людина, що купує журнал, не буде купувати газету.
avatar
2
Як стати вашим регіональним кореспондентом?
avatar
5
Відповідає редактор розділу «Люди та речі» журналу «Країна» Олексій Микульський:
Як стати вашим регіональним кореспондентом?
Надіславши на електронну адресу журналу ваше резюме, запропонувати тему або зателефонувати. Якщо ми знайдемо спільну мову, то все буде нормально.
avatar
3
Колись був журнал «ПіК» його читали всі, навіть російськомовні. Чи не боїтеся ви, що час подібних укр. Журналів пройшов?
avatar
4
Відповідає редактор розділу «Люди та речі» журналу «Країна» Олексій Микульський:

Це свіжий, новостворений журнал. Тож не боїмося. Ми вважаємо, що нам потрібні як українські журнали, так потрібні і російські, і іншомовні.

avatar