реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Герої не вмирають!

Напередодні Дня Збройних Сил України на Алеї Слави Першої окремої танкової Сіверської бригади відкрили пам’ятні плити загиблим військовослужбовцям. Пам’ятні стели встановили на честь полковника Юрія Межакова, старшого солдата Олега Ремінного, солдатів Андрія Норенка, Дмитра Власенка та Андрія Бойка.

Освятив стели архієпископ Чернігівський і Ніжинський Євстратій. Сім’ям загиблих він вручив медалі за “За жертовність та любов до України”. Хвилиною мовчання та покладанням квітів до Меморіалу Слави під автоматні залпи побратими та запрошені вшанували пам'ять загиблих. Кожного, хто поліг у російсько-українській війні, згадали поіменно.

Крім, того, у зв’язку з прийдешнім святом – Днем Збройних Сил України – кращі військовослужбовці бригади були відзначені відомчими нагородами. Відзнаки від Міністра оборони України, Головнокомандувача Збройних Сил України, командувачів Сухопутних військ та оперативного командування «Північ» вручив армійцям начальник управління територіальної оборони ОК «Північ» полковник Юрій Колесніченко. Також відповідні військові отримали погони з черговим військовим званням.

Віктор КОШМАЛ
Фото автора.






Теги:російсько- українська війна, перша Сіверська танкова, Гончарівське


Читайте також



Коментарі (0)
avatar