реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

"Генерал тушок" Рибаков програє. Тому - "замінування"

Народний депутат Ігор Рибаков, що заробив мільйони на одеській митниці, а сам зареєстрований у Луганську, таки програє вибори в 207 виборчому окрузі - найбільшому в Україні. З відривом у 600 голосів перемагає кандидат від Блоку Петра Порошенка Анатолій Євлахов.

Для забезпечення своєї перемоги Ігор Рибаков не соромлячись, використовував церкви московського патріархату, сільських голів, директорів шкіл, прямо купував виборців, роздаючи подачки. Факт підкупу виборців визнала і Центральна виборча комісія, що винесла йому аж попередження.

На кожній дільниці від Рибакова перебували по двоє молодиків спортивної статури, а під Черніговом міліція зупинила 4 автобуси з так званими журналістами, що їхали також в округ Рибакова.

Тепер же, коли й це не спрацювало, було оголошено про замінування окружної виборчої комісії. Наразі міліція вивела всіх з приміщення, пошуки міни від Рибакова тривають...

Як там писала Ольга Чернякова про свого роботодавця - "Людина, благословенна Богом"? Ага, якраз...


Ось що пише спостерігач за виборами в цьому окрузі Євген Жеребецький:" Судячи із всього, Рибаков в істериці: вночі були спроби переписати протоколи з ДВК просто під окружною комісією, які негайно припинялись командою Євлахова. Оскільки Рибаков навіз на Сіверщину бойовиків з Одеси, не обійшлось без "джентельменського" набору українських виборів: пара побитих битами авто, міліція затримала побитих тітушками осіб, а от бандюків з Одеси не догнала, і номерів не запамятала. Коротше - класика. Оскільки юристи Євлахова отримали по 3-5 примірників і копій протоколів з ДВК, справа голови товариства мисливців і рибалок в судовому порядку перспектив не має. Тому, довелось "мінувати" ОВК. А це вже повне дно, криза жанру, брак фантазії і польоту мислі. Міліції вмовляла прихильників Євлахова рятувати своє життя, ті не хотіли виходити. Правда, мєнтам всі ці ігри теж допекли і через 15 хв. вони оголосили, що можна заходити".

Марко ХАРКО



Теги:тушки, фальсифікації, Корюківка, РИБАКОВ, округ 207


Читайте також



Коментарі (0)
avatar