реклама партнерів:
Головна › Новини › Анонси подій

"Гаряча кров" буде в Бобровиці з "Лєніном і ходакамі"

28-29 липня у Бобровиці (Чернігівська обл.) відбудеться небюджетний V Міжнародний рок-фестиваль “ГАРЯЧА КРОВ». Невеличке містечко на Чернігівщині перетвориться на центр якісної української музики. Небюджетний
Вже п’ятий рік поспіль у Бобровиці збереться музична молодь України, адже головна родзинка фестивалю – він винятково для молодих виконавців. У ювілейний п'ятий рік організатори «ГАРЯЧОЇ КРОВІ» вирішили вивести фестиваль на якісно новий рівень і запросити гостей з-за кордону.

«Ми хочемо організувати не просто музичний концерт, який всі згадують ще рік - говорить голова Бобровицької районної молодіжної громадської організації «Альтернативний крок» Павло Плотник, один з організаторів фестивалю - а й перетворити цей музичний захід на культурну подію всеукраїнського значення і сприяти розвитку музичної індустрії.»

Окрім розваг на фестивалі не забули і про благодійність – протягом двох днів спільно з БРЦСССДМ будуть зібрані кошти на лікування хворих дітей Бобровицької районної лікарні.

У суботу програма розпочнеться о 14-30 в кінотеатрі «Прогрес». На сцену піднімуться 10 гуртів:

1 Тераріум (Бобровиця)
2Вирій (Ніжин)
3.Як воно є (Кам'янець-Подільський)
4. New Alive (Прилуки)
5. 7 Day (Полтава)
6. Grand (Прилуки)
7. Wondermiles (Калита)
8.DASH (Київ)
9.Рибажир (Київ)
10.DSPLY (Київ)

В неділю – продовження о 14-30 і сім виступів:

1. Лєнін і ходакі (Бобровиця)
2.Global (Ніжин)
3.KALIKAband (Київ)
4.Папірус (Чернігів)
5.Maria Brown (Херсон )
6. The Joke (Київ)
7. Дзяды (Гомель,Білорусь)

Гості з Білорусії і закриють інструментальну частину концерту. Після них - на всіх фанатів якісного драм-енд-бейсу чекає виступ від Dj Psy Face

Захід відбудеться за підтримки відділу молоді і спорту Бобровицької РДА та Чернігівської ОДА, а також ГО «Бобровицька козацька Січ». Організатори фестивалю – Бобровицька районна молодіжна громадська організація «Альтернативний крок». Впродовж фестивалю у місті працюватиме наметове містечко.
-----------------
Контактний телефон: Світлана Зазимко 0932155738



Теги:Бобровиця, українська культура, рок-фестиваль


Читайте також



Коментарі (0)
avatar