реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Гарік Корогодський учить киян...

Тут дружбан Табачника виліз. Того самого Табачника, який все руzкоє нам нав'язував. І ось цей дружбан Табачника повчає всіх любити Київ.

Йдеться про Гаріка Корогодського. Він вивалив ФБ-пост проти ініціативи знести в Києві пам'ятники роzійським діячам. Пост повний желчі щодо іціціаторок - двох депутаток Київради Ксенії Семенової та Аліни Михайлової. Там і сексизм, і ейджизм, і всього іншого навалом. Усе, що може собі дозволити 61-річний дід. Далі розвивати тему в цьому напрямку не хочу...

Але от що найбільше має обурювати усіх киян, а не лише двох депутаток. Цей дружбан Табачника повчає, як треба Київ любити.

І ось тут цьому фріку-мільйонеру є що відповісти.
Цьому Гаріку спочатку варто свої розкидані по Києву сараї знести, щоб вставляти депутаткам. Один приклад: це саме він зафігачив ТРЦ прям над лінією метро. Щодня через цю його халабуду існує загроза тисячам пасажирів метро. А він в цей час про велике філософствує.

Ну а щодо "понаєхавших". Так, Гарік народився в Києві. Але якось дуже швидко перебрався до Москви. І після розпаду СРСР отримав там роzійське громадянство. Він вставляє депутаткам, що в свої 28 і 32 роки вони щось не так для Києва роблять, так він десь в цьому віці барижнічал театральними квитками в Москві. Потім йому довелося втікати від братів-роzіян та переховуватися в Ізраїлі, отримати ізраїльське громадянство. І лише потім повернувся в Київ, відкрив тут представництво російської "Альфа-Груп". І вже потім зайнявся тим, чим і усі найбільші поціновувачі Києва - забудовою. Глобус на Майдані та Дрім-Таун над метро - його найвідоміші "подарунки" киянам. Один з останніх проектів - зафігачити ЖК поблизу НСК Олімпійський. Такий собі "пам'ятник дружби" з Табачником. Бо за цим проектом стоїть фірма "Інтерспорт", в якиій Корогодський був партнером з Мішею Табачником. Це брат того самого - Дмитра. Міша по суті є фунтом свого брата.

Уважний читач міг звернути увагу, що я згадав про роzійське та ізраїльське громаднство Гаріка. Але не згадав про українське. Чи є в нього український паспорт? Ще у 2015-му не було. Через це він не міг брати участь у виборах мера. Хоч і заліпив увесь Київ своєю фріковою рекламою кандидата. Це від великої любові до міста, ага. Але офіційно балотуватися тоді він не зміг. Завадила маленька дрібниця - відсутність українського громадянства. Тоді ж він розповідав: український паспорт отримати не може, бо для цього треба відмовитися від ізраїльського. Я так розумію, що ізраїльський паспорт - ближче до тіла Гаріка.

Може щось змінилося. Не чув. Але ж виходиться, що без українського паспорту цей Гарік сам є "понаєхавшим" не просто в Київ, а загалом в Україну. І кому він що тут вставляти буде?

Олексій БРАТУЩАК



Теги:єврейське лоббі, Дмитро Табачник, аферисти, Олексій Братущак, Пушкін


Читайте також



Коментарі (0)
avatar