реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Фіктивне підприємництво у Прилуках

Співробітниками відділу податкової міліції Прилуцької ОДПІ у взаємодії із працівниками інших структурних підрозділів податкової служби, викрито факт фіктивного підприємництва.
Встановлено, що один із місцевих жителів регіону, не маючи досвіду ведення господарської діяльності, відповідного фаху та матеріально-технічних ресурсів, зареєстрував в органах державної влади приватне підприємство, яке було ним створено з метою отримання грошової винагороди в інтересах інших осіб.

В подальшому ним було замовлено та отримано печатку підприємства, відкрито розрахунковий рахунок в банківській установі. З метою надання податкових вигод іншим суб’єктам господарської діяльності „керівник” підприємства, на прохання невстановлених осіб підписував первинні документи про фактично неіснуючі фінансово-господарські операції.

За даним фактом слідчим відділом податкової міліції ДПА в Чернігівській області порушено кримінальну справу за ч.2 ст.205 Кримінального кодексу України (Фіктивне підприємництво), відповідальність за скоєння якого передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до п'яти років.Триває слідство.

Відділ масово-роз’яснювальної роботита звернень громадян ДПА в Чернігівській області



Теги:Прилуки, ДПА в Чернігівській області, фіктивне підприємництво


Читайте також



Коментарі (0)
avatar