реклама партнерів:
Головна › Новини › Анонси подій

Фестиваль документального кіно почнеться з розповіді про глухих дітей

29 листопада о 14:00 у Чернігівській обласній універсальній бібліотеці ім. В.Г. Короленка (проспект Миру, 41) відбудеться прес-конференція з нагоди відкриття ювілейного Х Мандрівного міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays.UA в Чернігівській області. Фестиваль некомерційний і неполітичний. Вхід на кінопокази вільний.

Організатори фестивалю в Чернігові - Громадська організація «МАРТ» («Молодіжна Альтернатива») та Чернігівський обласний комітет захисту прав людини.

Відкриється кінофестиваль показом фільму «Мрія»/Дар’я Дрюченко/Україна.

Це фільм-портрет музичного керівника школи-інтернату для глухих дітей Тетяни Радченко, мрія якої – мати власний дах над головою. Нажаль, між поняттями творити добро, займатися улюбленою справою і бути щасливою в житті не завжди стоїть знак рівності. Історія Тетяни – це драма талановитої, некорисливої людини, котра жертвує собою заради щастя й радості глухих дітей. Адже лише завдяки їй ці дітлахи можуть почути світ.

Під час відкриття працюватиме мандрівна експозиція «Кожен має право знати свої права», що була виготовлена в рамках проекту ГО «МАРТ» .



Теги:фільм Мрія, глухі діти, докумнтеальне кіно



Коментарі (0)
avatar