реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Фермер перетворив полосу аеродрому у город

В Чернігівській області фермер примудрився захопити велику частину злітно-посадкової смуги військового аеродрому «Прилуки». Про це повідомляє прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України.

Досудовий розгляд встановив, що цивільний захопив для своїх потреб територію аеродрома в 63 гектари! А що добру пропадати! Ділянка аеродрому, балансовою вартістю біля шести мільойнів гривень, викорстовується для вирощування сільськогосподарських культур.

В інтересах військової частини, якій належить аеродром, подано позов з вимогою звільнити самовільно зайняту земельну ділянку і привести частину злітно-посадкової смуги до початкового стану.

А «Сіверщина» може зауважити, що військова прокуратура мала б «копати» не навколо фермера, який раціонально розпорядився пустирем, а військовими командирами, з дозволу яких і стала полоса полем. А також розібралася б військова прокуратура з генералами - агентами Москви, які і знищили військову авіабазу в Прилуках разом з літаками... А фермеру треба подякувати, що використовував пустуючу землю!



Теги:Прилуки, військовий аеродром, військова прокуратура


Читайте також



Коментарі (0)
avatar