реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

«Євросолідарність» перемагає у чотирьох областях і Києві

«ЄС» лідирує на виборах у Львівській, Рівненській, Тернопільській, Київській областях та місті Києві

Партія «Європейська солідарність» перемагає у п’ятьох регіонах України. Про це під час брифінгу у Центральному штабі партії заявив п’ятий президент, лідер «Європейської солідарності» Петро Порошенко.

Він зазначив, що за підсумками паралельного підрахунку голосів, який проводить партійний штаб, «Євросолідарність» лідирує на виборах у Львівській, Рівненській, Тернопільській, Київській областях та місті Києві.

Відповідно до паралельного підрахунку голосів, у Львівську обласну раду «ЄС» набирає 30,52%, у Тернопільську – 22,68%, у Рівненську – 18,58%, у Київську – 19,61%.

У Києві на виборах до міської ради «ЄС» набирає за даними опрацювання 96,57% протоколів 20,29% голосів, і це перший результат по Києву.

«Ми дуже тішимось, що міський голова Києва Віталій Кличко, якого ми підтримали на початку кампанії і не висували свого кандидата, за останніми підрахунками може перемогти вже в першому турі», – зазначив Порошенко.

Він також зазначив, що «Європейська солідарність» єдина політична сила, яка буде представлена в усіх обласних центрах України, у тому числі і в Краматорську.

«Слуги» Зеленського не мають представництва у 3 обласних центрах, ОПЗЖ за даними нашого підрахунку голосів не долає бар’єр e шести обласних радах України. Паротія Зеленського лідирує у 4 областях, ОПЗЖ лідирує у 3 областях і бореться за 4-ту», – повідомив Петро Порошенко.

«Я хотів би подякувати всім, хто чітко і послідовно своїм голосуванням підтримав політичну силу, яка стоїть на засадах європейської та євроатлантичної інтеграції, яка чітко і послідовно впроваджує реформи, реалізує курс, закладений у Конституції України щодо постійного членства України в ЄС та НАТО», – зазначив Порошенко.

Порошенко також повідомив, що у Львові, Рівному та Сумах кандидати на посаду міського голови від «Європейської солідарності» виходять до другого туру.Главком



Теги:вибори 2020, Європейська солідарність, Суми, Петро Порошенко, Рівне, Київ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar