реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Екс- глава адміністрації Порошенка став главою Єврейської конфедерації

Екс-глава адміністрації президента Борис Ложкін 24 травня очолив Єврейську конфедерацію України.

Про це він повідомив в Facebook, пише "Українська правда".

"Це велика честь і я вдячний за надану довіру. Окрема подяка - Борису Фуксману, який за вісім років проробив колосальну роботу в якості президента ЄКУ. Радий, що він залишається з нами - в якості почесного президента", - написав Ложкін.

Екс-глава АП додав, що у подальшому головними напрямками діяльності конфедерації стануть боротьба з антисемітизмом, внутрішня і міжнародна підтримка української єврейської громади, зміцнення зв'язків з Державою Ізраїль та збереження пам'яті про жертви Голокосту.

Ложкін повідомив, що раніше зустрівся з головою Всесвітнього єврейського конгресу Рональдом Лаудером, який підтримав прагнення посилити представництво української громади на міжнародній арені.

Як повідомлялося, 26 березня в Женеві український олігарх Ігор Коломойський зустрівся разом з його бізнес-партнером Геннадієм Боголюбовим і одним з найближчих соратників Петра Порошенка Борисом Ложкіним.

Раніше телеканал Al Jazeera стверджував, що президент Петро Порошенко виключив екс-керівника Адміністрації президента Бориса Ложкіна зі складу Національної інвестиційної ради після того, як телеканал подав запит щодо розслідування щодо продажу United Media Holdings.

7 лютого повідомлялося, що екс-керівника Адміністрації президента Бориса Ложкіна виключили зі складу Національної інвестиційної ради, де він обіймав посаду секретаря.

Раніше повідомлялося, що у 2013 році Борис Ложкін продав "Український медіахолдинг" (UMH) за допомогою фірми, зареєстрованої на Британських Віргінських островах "фінансисту Сім'ї Віктора Януковича" - Сергію Курченку.

Досі точно не відома офіційна сума договору. За різними оцінками йдеться про 300-400 млн євро.



Теги:єврейський конгрес, Лаудер, Рабинович, Ложкін, Адміністрація президента


Читайте також



Коментарі (0)
avatar