реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Екологічний проект «Арт зона» від Оксани та Альоши. Анонс

В Чернігові презентують екологічний проект «Арт - зона», що приурочений 25-річниці трагедії на Чорнобильській АЕС. Захід відбудеться за підтримки Міністерства культури України.

Організатори: Оксана Тунік-Фриз та event студія « OTF - Performance».

Партнери: "Українська кадрова компанія", Музей сучасного мистецтва "Пласт-Арт", Всеукраїнське товариство охорони природи, ТОВ «Монтаж - Енергобуд», УМНС у Чернігівській області.

Місце проведення: Музей сучасного мистецтва «Пласт - Арт».

Відкриття: 27 квітня о 13.00

Співачка Альоша разом із відомим українським кліпмейкером та рок - музикантом Віктором Скуратовським підготували кіно-фото експозицію, присвячену "25-річниці Чорнобильської трагедії".
Надзвичайно приємно, що серед багатьох міст України, подібна акція відбудеться у місті Чернігові, підкреслила Оксана Тунік-Фриз. Мені особисто, та всім учасникам і організаторам цього дійства, випала унікальна нагода зануритися у деталі страшної трагедії, наслідки якої відгукуються й до сьогодні. Ми переконані, що ця акція допоможе переоцінити події 25-річної давнини і змусять світ ставитися до природи і життя відповідальніше, додала Оксана Володимирівна.

У заході представлені кіно - та фото матеріали, зняті під час роботи над кліпом «Sweet People». Саме цей ролик був спеціально створений для конкурсу «Євробачення 2010».

Для зйомок, творча група здійснила експедицію до Чорнобильської зони, а саме, до міста Прип'ять. Під час роботи, оператором Володимиром Шкляревським було напрацьовано багато матеріалів, які не увійшли до кліпу. Саме тому було прийнято рішення про організацію окремої виставки. Співачка Альоша, людина яка пропагує дбайливе ставлення до природи і її участь у подібній акції є свідченням відповідального ставлення до екології та всього живого.

У кіно-фото - експозицію, буде включено 50 світлин та 10-хвилинний ролик. Виставку побачать у п’яти містах України: Чернігів, Київ, Славутич, Житомир, Коростень.

У програмі заходу:
- Відеоряди Віктора Скуратовського під час зйомок кліпу «Svit piople»
- Світлини, зроблені під час перебування на ЧАЕС
- Інсталяції
- Performance
- Виставка обладнання радіаційного захисту
14.00 – автограф - сесія зі співачкої Альошею.

ВХІД ВІЛЬНИЙ

Шановні журналісти будемо раді Вас бачити на нашому заході.

Акредитація за телефоном – 97-44-11, 0930379482

Куратор проекту - Олена Рогова.






Коментарі (0)
avatar