реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

"Едельвейс" з'явився в Корюківці

Цими днями в Корюківському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді відбулося відкриття ресурсного центру «Едельвейс» для дітей з обмеженими фізичними можливостями.
Ідея створення ресурсного центру народилася в Корюківському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, а втілити її в життя вдалося за допомогою волонтера Корпусу миру в Україні Керрі Хоуман. Вона у співпраці із спеціалістом центру Вітою Васюк створила проект, який був визнаний кращим і згідно з кошторисом профінансований.

За сприяння гранту, виграного молодіжним центром та Керрі Хоуман, ресурсний центр отримав 2 комплекти комп’ютерної техніки, DVD – програвач з функцією караоке, столи й стільці для занять та роздатковий матеріал, який будуть використовувати для комплексних занять з дітьми з обмеженими фізичними можливостями. Цікаво, що ресурсний центр має свій герб і гімн. Герб — у вигляді долоні — символу центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. У центрі герба — квітка едельвейс, яка символізує незламність і витривалість. А гімн ресурсного центру народився завдяки творчій співпраці з талановитою місцевою співачкою Оленою Макухою, яка і стала його першою виконавицею

Мета ж діяльності ресурсного центру — розвиток творчих здібностей та комп’ютерних навичок у дітей.

Андрій Навродський




Теги:Корпус Миру, діти з обмеженими можливостями, Грант, волонтер Керрі Хоуман, Едельвейс, Корюківка


Читайте також



Коментарі (0)
avatar