реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Є новий прокурор Чернігівської області

У п’ятницю, 15 листопада 2019 року, заступник Генерального прокурора Віктор Трепак представив нового прокурора Чернігівської області Андрія Парусова.

Про це повідомляє пресслужба ГПУ.

Віктор Трепак зазначив, що сьогодні перед прокуратурою стоять виклики, які потрібно долати разом. За його словами, реформування є складним процесом, який чекає і на прокурорів Чернігівщини, але такі зміни обрало суспільство.

"Я впевнений, що серед прокурорів є багато чесних, кваліфікованих та політично незаангажованих працівників, які здатні забезпечити виконання покладених на прокуратуру функцій та вирішити основні завдання, окреслені Генеральним прокурором", – зазначив заступник Генерального прокурора.

Він також наголосив на ключових напрямах роботи та визначив проблемні питання з огляду на специфіку регіону.

У свою чергу, Андрій Парусов висловив подяку за довіру та запевнив, що спрямує свою діяльність, перш за все, на забезпечення злагодженої роботи колективу прокуратури області в рамках закону.

Окремо новопризначений прокурор зупинився на правах та інтересах працівників, яких пообіцяв представляти в усіх інстанціях.

Також заступник Генерального прокурора представив колективу першого заступника прокурора Чернігівської області Філіпа Бєликова.

Парусов працює в органах прокуратури з 2002 року. За цей час обіймав різні посади в органах прокуратури Тернопільської області, а також Генеральної прокуратури України. Має нагрудний знак "Подяка за сумлінну службу в органах прокуратури" III ступеня.ЗІК



Теги:прокуратура Чернігівської області, нові кадри, Парусов


Читайте також



Коментарі (0)
avatar