реклама партнерів:
Головна › Новини › КУЛЬТУРА

Джаз у дворику

Творчі люди з усього можуть зробити майданчик для творчості. Так і в Чернігівському обласному філармонійному центрі фестивалів та концертних програм творчо підійшли до використання власного … дворика – на воротях гаражів намалювали силуети, поставили маленьку сцену та перші букви назви гурту «BissQuit» і разом із стільцями вже є готовий майданчик для джазу. Просто неба, яке дихало теплим вереснем.

Звісно, така акція доволі ризикована не тільки через примхи погоди, але й через …сусідів – деякі з них навіть викликали поліцію, хоча більшість насолоджувались безкоштовним концертом, який можна було чути, не виходячи з квартири.

Вокалісти гурту Олена Сетун та Володимир Балаба потішили публіку надзвичайними вокальними номерами джазової класики у власній обробці та авторськими творами «BissQuit». Нікіта Гірня додав до свого арсеналу з кларнету, саксофону-сопрано, саксофону-альт ще й саксофон-баритон. Особливо натхненно звучала цього вечора бас-гітара Дмитра Теребуна, вражали віртуозні пасажі клавішника Олега Богуша.

Аромат кави підсилював атмосферу затишку і комфорту – кондитерська «Акцент» була цього вечора за смачного помічника: з кавою, чаєм, шоколадом, тістечками ручної роботи.

Василь ЧЕПУРНИЙ,"Голос України"



Теги:джаз, Чернігівська філармонія, група Бісквіт


Читайте також



Коментарі (0)
avatar