реклама партнерів:
Головна › Новини › Проблема

Дві пожежі – троє загиблих

В один день на Менщині сталися дві пожежі, в яких загинуло троє людей. Про першу пожежу вогнеборці отримали повідомлення о 9-й годині 5 хвилин. Коли прибули на місце виклику до будинку по вул. 1-го Травня у Мені, то тіло 53-річного чоловіка вже витягли надвір сусіди. Але сказали, що в будинку ще знаходиться співмешканка господаря. Через сильне задимлення до гасіння вогню залучалась ланка димозахисної служби. Її працівники й знайшли тіло загиблої 50-річної жінки.

Причиною загоряння стала поява тріщини в печі, через що загорілось розташоване поруч з нею ліжко. Згоріли домашні речі.

Того ж дня в пожежну охорону надійшов другий сигнал о 14 годині 45 хвилин. Сталася пожежа житлового будинку у Стольному по вул. Петровського. На місці пожежі виявлено тіло господарки, 1928 року народження.

Як повідомив інженер самостійної державної пожежної частини № 32 м.Мена Олександр Губенко, обидві трагедії сталися через порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації пічного опалення та неправильне облаштування і несправність нагрівальних печей.

Рятувальники вкотре закликають населення частіше звертати увагу на стан печей, димарів з метою своєчасного очищення їх від сажі, а також виявлення та замурування тріщин. Щоб уникнути загоряння від теплового впливу, не перегрівати надмірно опалювальні прилади та не розташовувати поблизу них ліжка, меблі, дрова або інші речі, які можуть легко загорітися.

Валерій МАГУЛА



Теги:мнс, мена, пожежі


Читайте також



Коментарі (0)
avatar