реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Два промахи лайном у Колєсніченка

Лише бідне, зубожіле, знервоване, безкультурне суспільство опускається до того, аби кидати сніг у своїх депутатів. Якщо навіть ті депутати вартують того, аби в них кидати не білий сніг, а брудні екскременти. Ну, так, як вчинили недавно з опозиційними депутатами на сході України.

Великий захисник російської мови в Україні Вадим Колесніченко тоді мило посміхався. І, напевно, забув, що він живе не в Німеччині і навіть не в Китаї, а поміж тих-таки людей в дивовижному українському просторі. Він забув, що там, де нема культури, її нема не до обраних, а до всіх без виключення.

І сьогодні, на прес-конференції Колесніченка "Біометричне хуторянство" в агенції Уніан, цьому панові те яскраво довели. Багато видань передають зі столиці, що до Уніан увійшла дівчина і зі словами: "Бандити, ви у всьому перейшли межу!" жбурнула у Колесніченка мішечок з тим-таки лайном. Не влучивши з першого разу, вона дістала з кишені ще один мішечок і кинула в депутата, але знову промахнулася. При цьому другий пакет розбризкався на стіні за спиною депутата.

Колесніченко, мов ошпарений, підхопився зі стільця, схопив мішечок, що не «розірвався», замахнувся ним на нападницю, але потім передумав кидати.
Дівчина тим часом вибігла із зали до вестибюлю, де її затримала охорона інформагентства і викликала міліцію.

Що ж за тим лайном у мішечках? Однозначно – деградація. Українське суспільство потиху опускається до рівня української політики. Це все взаємопов’язано. Брак культури, брак чіткого розуміння куди рухатися державі, як рухатись, з якими поводирями – веде до деградації і хаосу. Мішечки з лайном в усміхненого депутата – то ще не найстрашніше, але промовистий сигнал – маємо велику проблему, з нами щось дуже не те діється!

Хвиля Десни



Теги:Колесниченко, агенти Москви, українофоби, УНІАН


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
да довели демократы нас до ручки! молодежь растет на примерах политиков, если у них как они себя громко называют элитой (вот только элитным могут быть породы животных, а не люди) напрочь отсутствует культура, глава оппозиция может сказать журналисту куда засунуть ему морковку, а драки в Раде чего стоят! так что теперь они пожинают свои плоды! мои родители в ужасе от происходящего в стране, говорят, при коммунистах такого не то что не было, а и быть не могло!
avatar