реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Доводиться знову нагадувати про Кучму!

Нагадаю, 80-літній Кучма - це саме той геніальний дипломат, який віддав задурно, за понюшку ніфіга у вигляді папірця з написом "Будапештський меморандум", українську ядерну зброю - третій найбільший ядерний арсенал у світі. Та ще й в спогадах сам розказав, як на переговорах президент Франції Міттеран попереджав його, що Україну кинуть і надурять.
Ще одне "геніальне" досягнення Кучми - укладення угоди по Азовському морю від 2003 р., за якою, всупереч всім міжнародним угодам і правилам, дно українське, а вода - спільна. Ця угода досі вилазить боком Україні, коли російські кораблі можуть формально "легально" плавати ледь не біля берегів.
Інша дипломатична історія "успіху" Кучми - спроба капітуляції України Росії через просування на президента Януковича. На голову власної адміністрації Кучма тоді пустив ставленника Кремля Медведчука, яквий організовував антизахідну інформаційну компанію.
Саме за часів перебування Медведчука в адміністрації Президента іноземці за допомогою технології „темників” повністю, на два роки взяли під контроль інформаційний простір України.
Під час правління Кучми українці по кілька разів на рік мали можливість спостерігати зігнуту фігуру президента країни з підігнутими ногами і потупленими очима на зустрічах з кремлівськими господарями, при підписанні чи обговоренні чергових „ініціатив” по зраді національних інтересів.
А ще ж було невикористання Кучмою шансу на приєднання до НАТО в 1997 р., коли після поразки Росї в Чечні і першої хвилі розширення НАТО Росія не мала ніякої можливості зашкодити цьому рішенню України.
А ще втрата шансу "застрибнути" в потяг ЄС, якийм скористалася вся Східна Європа, а Кучма ні - насамперед через корупцію.
Що Кучма справді зробив, то це розвів колосальну корупцію, заснував олігархат, який досі висмоктує життєві соки з України, деморалізував суспільство і розігнав по світах з кравчучками мільйони українців.
Зеленський, мабуть, довго шукав такого крутого дипломата. Нове обличчя!

Олександр ПАЛІЙ



Теги:Олександр Палій, тесть Пінчука, припинити стріляти, Леонід КУЧМА


Читайте також



Коментарі (0)
avatar