реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Дніпрогес, Запоріжжя, Харків - масована кацапська атака

Другий ранок поспіль росіяни б'ють по Україні ракетами та безпілотниками. Учора під ударом був Київ і всі 31 ракета були збиті доблесними українськими хлопцями з ППО. Честь і слава!

Сьогодні ж вранці озвіріла кацапня вдарила по об'єктах енергетики по всій Україні. За словами міністра енергетики Германа Галущенка це наймасштабніша ракетна атака на енергосистему в цьому році. Знеструмлено одну з ліній передач, що живить Запорізьку атомну електростанцію. Поцілили і в Дніпрогес - рух по автомобільній трасі там зупинено, наслідки виясняють...

Удар ракетою по дамбі Дніпрогесу припав на пасажирський автобус, у якому їхали цивільні люди -з роботи і на роботу.

У Запоріжжі зруйновано 15 будинків, десятки - пошкоджено. Кількість вбитих з'ясовується. Є влучання і в Хмельницькому - також із руйнуваннями. У Харкові внаслідок влучань виникли пожежі.

Унаслідок ракетної атаки пошкоджено енергетичні об'єкти в чотирьох районах Дніпропетровської області, буде введено аварійні відключення, повідомив голова обласної військової адміністрації Сергій Лисак у п'ятницю вранці.

"Із самого ранку в області лунали вибухи. Ворог атакував масовано. Пошкоджено енергетичні об'єкти в Дніпровському, Криворізькому, Павлоградському та Кам'янському районах. Вибуховою хвилею побиті вікна в будинках. Є перебої зі світлом і водопостачанням. Будуть введені графіки відключень", - написав він у своєму телеграм-каналі.

У Кривому Розі введено графік аварійних відключень, лікарні переходять на генератори.

На фото: Дніпрогес



Теги:ЗАЕС, російсько- українська війна, Дніпрогес, ракетна атака


Читайте також



Коментарі (0)
avatar