реклама партнерів:
Головна › Новини › КУЛЬТУРА

Дмитро Селянський: «Головне — не перегоріти»

Чернігівський співак, автор пісень Дмитро Селянський, виявляється, мав у школі трійку з музики. «Я не займався інтенсивно музикою, і ніхто з учителів та односельців навіть не підозрював, що з мене вийде», — згадав він під час прес-конференції в одному з чернігівських пабів.
Прес-конференція була присвячена вдалому виступу Дмитра Селянського на пісенному шоу «Голос країни», що транслюється на каналі «1+1». Особливість проекту в тому, що в ньому висуваються високі вимоги до вокалу виконавців, тому учасниками проекту стають переважно професіонали з відмінними вокальними даними.
«Спершу був Інтернет-кастинг: ті, хто бажав узяти участь, надсилали записані пісні, — розповідає Дмитро Селянський. —

Потім був відбір із Костянтином Меладзе та його помічниками. Ми їздили туди, співали. А потім найкращі 160 осіб приходили на сліпі відбори. Це було місяць тому».

Під час сліпих відборів четверо суддів — Валерія, Олександр Пономарьов, Діана Арбеніна та Олег Скрипка — прослуховували учасників. Вони сиділи спиною до них так, щоб лише чути виконання. Натискання кнопки і розвертання кресла судді до виконавця означає визнання. До Дмитра Селянського досить швидко повернулися всі четверо суддів.
Обираючи серед них, він вирішив піти до команди Діани Арбеніної.
Нині хлопець займається підготовкою до подальших змагань.

«Головне — не перегоріти. Перед виступом я чув дуже багато хороших виконавців. Вони показували на репетиціях сильний рівень, але, коли виходили до суддів, через якісь психологічні моменти не могли показати себе на повну».

До речі, Дмитро Селянський — дворазовий чемпіон Черні¬гів¬ської області з армреслінгу. Навчався в педагогічному інституті на факультеті фізичного виховання, але згодом відкрив себе як співака. Родом із смт Понорниці, він вже 10 років живе в Чернігові, займається музикою, вокалом і не любить, коли з’являється вільний час. «У моєму житті буває або повна завантаженість, або повна розбовтаність. Не люблю таких днів, коли немає зайнятості, я тоді зовсім гублюся. Коли графік щільно розписаний — почуваю себе краще», — каже Дмитро.

Вікторія ГАВРИК



Теги:Дмитро Селянський, Голос країни


Читайте також



Коментарі (0)
avatar