реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Для чого нам потрібне право на вільне проведення публічних протестів?

В Україні знищено усі незалежні, непровладні ЗМІ (зразок нищення -- газета "Сіверщина". А незалежних, справедливих судів у нас ніколи і не було.
Тож українціям залишається лише одна мирна форма захисту свої прав: публічні протести ПРоти свавілля і несправедливості влади.

Давно відомо, що будь-яка влада нахабніє і гребе тільки під себе і своїх підхолуйників, якщо вона впевнена, що усі спроби публічного протесту, доведених до відчаю від несправедливості влади людей будуть придушені силою.

Зміни персоналій нічого не змінюють у цій авторитарній системі диктатури влади.

Чи був у нас хоть колись вибір?


Судіть самі.

У 2004 році і пізніше тільки у Чернігівській області: НСНУ очолював нардеп В.Атрошенко, СПУ - нардеп М.Рудьковський, БЮТ - нардеп І.Куровський.

Усі вони були нардепами мажоритарниками-самовисуванцями від Чернігівщини у 2012 році.

Сьогодні вони плідно "вкалують" на розбудову диктатури у лавах фракції Партії регіонів.

Слава Богу, що американці свого часу були УСІ ОЗБРОЄНІ!

Тож сьогодні, не так вже багато тих, хто у США з влади чи бандитів наважується ризикувати своєю дупою, щоб безкарно творити "безпрєдєл" навіть над одним простим американським громадянином?

Сергій Соломаха





Коментарі (2)
avatar
1
Це - брехня. Газета Сіверщина й наразі існує, тільки змінився редактор. Статті та направленість майже та сама що й раніше.
avatar
2
Ага, пане Сергію, така сама - тільки без гостроти, без аналітики і без колонки редактора Чепурного. Бо допік. Особливо коли написав про хероїв Дейча і Рєзніковіча. А так, нічого - Лазар із задачею Стрільця справився
avatar